Поділитись:

AppleiPad, гарнітури VR : через коронавірус деякі товари знаходяться у дефіциті

П'ятниця, 06 березня 2020, 01:24

Деякі продукти від AppleInc., FacebookInc. та HP Inc. у дефіциті через спалах коронавірусу.

Про це повідомляє портал www.bloomberg.com.

Деякі працівники магазину Apple заявили, що за останній тиждень почали помічати скорочення запасів iPadPro. Apple планувала випустити новий iPadPro з модернізованими камерами вже в першій половині цього року, проте епідемія вірусу ще може порушити плани компанії.

Навушники AirPodsPro та комп’ютери з вбудованим замовленням уже дуже довго доставляють замовлення, а деякі моделі AppleWatchSeries 3 та Series 5 вказані як недоступні для покупки в Інтернеті. Серія Watch 3 і попит AirPodsPro були обмежені ще до коронавірусу.

Останні iPhone та iPad, що не входять до програми Apple, все ще широко доступні в США, хоча в деяких регіонах Європи та Австралії iPhone 11 відображається як недоступний.

Веб-сайт Amazon.com Inc. для таких продуктів, як динамік Echo та електронний рідерKindle, не виявив жодних основних ознак обмежень.

Нещодавно Apple заявила, що не буде виконувати свої вказівки до березня, зазначивши, що дефіцит поставок тимчасово вплине на доходи в усьому світі. 

Facebook заявив, що його гарнітура OculusQuest продається в деяких регіонах через великий попит. Але гігант соціальних медіа також готується до зривів, пов’язаних з вірусами.

«Як і інші компанії, ми очікуємо додаткового впливу на виробництво нашого обладнання у зв’язку з  коронавірусом. Ми вживаємо запобіжні заходи для забезпечення безпеки наших працівників, виробничих партнерів та замовників, і уважно стежимо за ситуацією», – йдеться у повідомленні Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 березня 2024
22 березня 2024
19 березня 2024
15 березня 2024
06 березня 2024
05 березня 2024
29 лютого 2024
23 лютого 2024
20 лютого 2024
29 січня 2024