Поділитись:

У школах і лікарнях Володимира-Волинського встановили антисептики

Четвер, 05 березня 2020, 16:50

У Володимирі-Волинському закупили засоби індивідуального захисту: у школах, лікарнях, ЦНАПі, адміністративних будівлях міської ради встановлюють антисептики для рук та диспансери (дозатори).

Відповідні закупівлі провели в межах протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, – інформує БУГ. 

На придбання дезинфікуючих стійок з резервного фонду міста виділили 274 тисячі гривень. Антисептики для рук встановлюють у місцях масового перебування людей.

До слова, ще 28 лютого у міській раді відбулося засідання, на якому обговорили ситуацію з поширенням коронавірусу. Також у Володимирі-Волинському була створена Тимчасова протиепідемічна комісія, яка здійснює координацію роботи відповідних органів міської ради та комунальних підприємств щодо забезпечення своєчасності виконання превентивних заходів.

“Як зазначалося, заклади охорони здоров’я готові приймати та лікувати пацієнтів із COVID-19. Проводиться також перевірка обладнання ізоляторів в школах та закладах дошкільної освіти міста, забезпечення залучених до надання допомоги осіб засобами індивідуального захисту, а лабораторій – витратними матеріалами. Інформуємо перевізників міста та суб’єктів господарювання, що проводять діяльність в місцях масового скупчення людей, про заходи з посилення режиму дезінфекції. У Володимирі-Волинському триває інформаційна кампанія щодо запобігання захворювання”, – зазначила керуюча справами виконавчого комітету міської ради Ірина Ліщук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів