Поділитись:

Що подивитися цього тижня в кінотеатрі Multiplex у «Промені»*

Четвер, 05 березня 2020, 18:13

Цього тижня кінотеатр Multiplex, що в РЦ «Промінь», запрошує на перегляд прем’єр, які ви просто не маєте права пропустити.

Мої думки тихі   

Жанр: Комедія, Драма

Спеціально до Міжнародного жіночого дня улюблена українська комедія про пригоди сина-мрійника та його консервативної мами повертається на екрани кінотеатру Multiplex. Душевна та така знайома усім історія зможе розчулити серця матусь знову. До того ж лише 8 березня у кінотеатрі діє ексклюзивна пропозиція: приходь з мамою на "Мої думки тихі" та отримуй квиток для найріднішої абсолютно безкоштовно.

Уперед   

Жанр: Сімейний, Анімація

Легендарні  Disney і Pixar представляють анімаційну комедію «Уперед». Світ, у якому розгортаються події, сповнений чудесами та магією, його населяє безліч чудернацьких створінь – істот, яких на нашій планеті не побачиш. Це історія про двох братів-підлітків ельфів, які вирушають у незвичну та сповнену пригод подорож, аби знайти свого батька, та відповісти на запитання: як їм жити далі. 

Емма

Жанр: Драма, Комедія

Неймовірно стильна та вишукана екранізація однойменного світового бестселера Джейн Остін. Фільм розповість про молоду, вродливу та незалежну дівчина на ім'я Емма, яка вважає своїм покликом з'єднувати серця людей. Вона влаштовує побачення незаміжнім дівчатам свого містечка, завжди впевнена у своєму виборі, хоча сама за жодних обставин не готова виходити заміж. 

Побачення у Вегасі

Жанр: Комедія

Українська кінокомедія про підступного менеджера рекламного агентства. Він вирушає у далекий Лас-Вегас, аби зірвати підписання контракту конкуренткою. Натомість бізнес-поїдка перевторюється на запальну романтичну пригоду. 

Гарячі матусі

Жанр: Комедія

Троє кращих подруг, дружба яких не раз перевірена часом, вирушають на відпочинок до Лазурового берега. Поїдка не передбачала нічого особливого, поки жінки не зустрічають трьох молодих юнаків і тоді почалися справжні веселощі.

Надрукувати
мітки:
коментарів