Поділитись:

Луцьк прийматиме чемпіонат України з легкої атлетики

Вівторок, 03 березня 2020, 19:24

Чемпіонат України з легкої атлетики, де відбиратимуть спортсменів на Олімпійські ігри в Токіо, відбудеться в Луцьку з 19 по 22 червня 2020 року. Про це стало відомо під час зустрічі радника міського голови Ігоря Поліщука та заступника міського голови Костянтина Петрочука з президентом Федерації легкої атлетики України Ігорем Гоцулом та президентом Федерації легкої атлетики Волині Володимиром Рудюком, повідомляє сайт Луцької міської ради.

Ігор Гоцул зазначив, що керівництво нашого міста має величезний організаційний досвід, напрацьований на змаганнях європейського рівня. «Для нас це не просто чемпіонат, це — відбір спортсменів на Олімпійські ігри в Токіо. Там ми не тільки відбираємо збірну команду, а задаємо спортсменам певний настрій. У змаганнях братимуть участь усі зірки української легкої атлетики. Цей чемпіонат буде показовий, і ми дуже просимо, щоб місто допомогло нам», - звернувся президент Федерації легкої атлетики України до своїх співрозмовників.

Радник міського голови Ігор Поліщук запевнив головного легкоатлета країни, що місто Луцьк обов’язково долучиться до організації цих престижних змагань: «Ми зробимо все на найвищому рівні, адже мінімум третина від усіх учасників олімпійської збірної України — це представники легкої атлетики. Ми маємо успішний досвід, коли минулоріч приймали Командний чемпіонат Європи з легкої атлетики, тому докладемо усіх зусиль та проведемо змагання на відмінно».

Після зустрічі Ігор Гоцул вручив начальнику організаційного відділу Луцької міської ради Олені Барській подяку за високий професіоналізм та вагомий внесок у організацію та проведення Командного чемпіонату Європи з багатоборств Супер ліга 2019.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів