Поділитись:

Подарунки на 8 Березня для дівчат від "Будинку іграшок", що у "Промені"*

Вівторок, 03 березня 2020, 18:21
Подарунки на 8 Березня для дівчат від «Будинку іграшок», що у «Промені»*

З ранніх років дівчатка із захватом чекають на свято 8 Березня. Виникає особлива весняна атмосфера, яка навіює натхнення та бадьорість. Напередодні свята батьки запитують у себе: які бувають подарунки дівчатам на 8 Березня?

"Будинок іграшок", який знаходиться на 1 поверсі РЦ "Промінь", допоміг розібратися в основних трендах іграшок.

Щоб обрати подарунок для дівчинки, варто знати про її вподобання. Бо навіть якщо в дитини багато іграшок, в асортименті магазину завжди можна знайти щось нове.

Що подарувати любителькам м’яких іграшок

М’які іграшки для дівчат – безпрограшний варіант. Дітям вони подобаються з раннього дитинства – чим більше, тим краще. В дитячому магазині доньці припаде до душі іграшка-сюрприз «Єдиноріг» із серії Rainbocorns. Мила іграшка з блискітками на животі, якщо провести по них рукою, то з’явиться малюнок.

Подарунки на 8 Березня для дівчат від «Будинку іграшок», що у «Промені»*

Яка ця іграшка:

  • з різнокольоровим чубчиком;
  • з яскравим рогом і великими очима;
  • блискітки на животі;
  • продається в комплекті з яйцем-контейнером.

Завдяки контейнеру її зручно носити із собою і зберігати в гарному стані.

В колекції також є незвичайні, рожеві кролики Rainbocorns з блискучим рогом та довгими вухами. Якщо потерти його животик, то на ньому з’явиться полуничка. В комплекті з кроликом також є контейнер та додаткова маленька іграшка в яйці.

Шанувальники Рейнбокорнс точно оцінять нову колекцію Big, в яку входить 3 варіанти іграшок: із фольгованим бантомз паєтками та райдужним бантом. У новій серії разом з іграшкою ви знайдете прикраси для волосся і тіла, блискітки, наклейки, браслета і 3 іграшки-фігурки.

Ця іграшка зручна навіть для мам, адже її можна прати при температурі 30°C, руками або в делікатному режимі.

Якщо вашим діткам не до вподоби єдинороги чи кролики, в асортименті є інші звірятка: хом’ячок, цуцик, котик і мавпа.

Вартість — від 499 до 2499 грн.

Іграшка приємна на дотик, тому ваша донька буде обожнювати спати зі своїм єдинорогом.

Не менше за Rainbocorns їй сподобається кошеня Beanie Boo's Kiki. За останні роки іграшка з великими очима з бантиком та вусами стала популярною у всьому світі. До того ж дівчата просто обожнюють кошенят.

Можемо сміливо рекомендувати цю іграшку, адже в її складі лише якісні, безпечні, гіпоалергенні матеріали. Навіть дорослий не залишиться байдужим до такої іграшки, вона не тільки мила, але й надзвичайно м’яка, має оригінальний колір хутра.

Без сумніву таке кошеня стане для вашої дитини гарною домашньою тваринкою. Його хочеться завжди брати із собою, воно компактне.

Цінова категорія від 179 грн до 719, в залежності від розміру.

Ще один цікавий варіант, який точно сподобається маленькій дівчинці – Sweet Pups. Ви спитаєте: а що у ньому такого особливого? Кожна дівчинка просто обожнює солодощі та гарних тваринок, а тут два в одному.

Подарунки на 8 Березня для дівчат від «Будинку іграшок», що у «Промені»*

Іграшка у вигляді тістечка продається у подарунковому пакуванні, має дуже натуральний й апетитний вигляд, ніби зі справжнього тіста. А варто її вивернути навиворіт, як ви отримаєте надзвичайно милого цуцика з великими очима.

Серія цих іграшок складається з 12 моделей, усі песики та тістечка різні. В положення цуцика або тістечка іграшка закріплюється за допомогою липкої смужки. Особливо дітям подобається те, що кожен виріб має аромат кориці, шоколаду, полуниці або випічки. Від такої іграшки-сюрпризу кожна дівчинка буде в захваті.

Вартість тістечка — близько 300 грн.

Для тих, хто любить гру «Донька і мати»

Пам`ятаєш якою ти була? Кожна маленька дівчинка намагається піклуватися про всіх. В садок завжди брала пупса із собою, купала їх, годувала та вкладала спати. Щоб все було ще більш реалістично, рекомендуємо звернути увагу на Baby secrets. Це цілий ігровий набір-сюрприз з бебі-ляльками.

В наборі Baby secrets ви знайдете двох пупсів та одного пупсика-сюрприз у ванній, колиску, навіть три свідоцтва про народження для кожного пупса, а також інструкцію для колекціонування.

Щоб дізнатися, якої статі лялька, опустіть її у воду і підгузок змінить колір. Всього в колекції 50 іграшок, є також лімітована серія ляльок у жовтих чобітках. Окремо продаються пупси у ванночці Baby secrets, кожен зі своїм свідоцтвом про народження, але ніколи не вгадаєш, який з 50 попадеться.

Такому подарунку зрадіє більшість дівчат, адже вони обожнюють щось колекціонувати, до того ж іграшки компактні, тому їх легко брати із собою. Оскільки в серії 50 іграшок і всі вони різні, то в садочку або в молодшій школі дівчата зможуть грати усі разом або обмінюватися іграшковими малюками за бажанням. Вже з ранніх років вони розвиватимуть у собі навички піклування про когось.

Вартість набору – близько 400 грн.

Подарунки для саморозвитку

Завжди, коли заходиш з донькою в дитячий магазин до відділу іграшок для розвитку, де також є набори для творчості, очі розбігаються і виникає бажання придбати усе. Компанія DJECO випускає товари різних напрямків для розвитку моторики, концентрації уваги, логіки.

Наприклад, нещодавно ми придбали розмальовку DJECO для розвитку координації, творчих здібностей, уважності, моторики та сенсорики. Це художній комплект для малювання блискітками. З таким подарунком ваша дитина зможе створити яскраві, блискучі листівки. Такими картинками можна прикрасити кімнату, подарувати близьким.

Розмальовка підходить для дітей від 7 до 13 років. В комплекті є 4 шаблони малюнків (15х21 см) з клейкою основою, 6 тюбиків з різнокольоровими блискітками, пензлик, стек та інструкція. В результаті отримаєте чотири гарні листівки.

Якщо вашій дитині сподобався попередній варіант, то можемо порадити ще один цікавий набір для дитячої творчості DJECO. Це також розмальовка з блискітками. На картинках зображені дівчата в пишних сукнях. Яскраві кольори та жіночий одяг точно будуть до вподоби вашій доньці. Комплект такий самий, як в попередньому наборі. Готові картинки точно стануть прикрасою вашого помешкання.

Вартість розмальовок — у межах 300 грн.

Також компанія DJECO виготовляє дерев’яні іграшки. Наприклад, піратський корабель, який зацікавить будь-яку дитину. Його зібрати потрібно самостійно, що сприяє розвитку концентрації уваги та дрібної моторики. Також в комплекті є фігурки піратів. Корабель виготовлений з екологічно чистих матеріалів. Найприємніше те, що його можна спустити на воду.

Подарунки на 8 Березня для дівчат від «Будинку іграшок», що у «Промені»*

Ось такі ідеї подарунків на 8 Березня у нас виникли під час спілкування з "Будинком іграшок", що знаходиться на 1 поверсі РЦ "Промінь". Усі іграшки по-своєму гарні, але з кожною з них точно нудно не буде.

Надрукувати
мітки:
коментарів