Поділитись:

У Луцьку відбудеться всеукраїнський чемпіонат з джиу-джитсу

Вівторок, 03 березня 2020, 06:58

Один із наймасштабніших чемпіонатів із бразильського джиу-джитсу гряде у Луцьку. В суботу, 7 березня, відбудеться LUTSK OPEN – Ukraine Jiu Jitsu League Championship GI.

Подію організовує спортивний клуб GARDA спільно з Jiu Jitsu League Ukraine – Лігою джиу-джитсу України за підтримки компанії WEST AUTO HUB, Департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради та Відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської облдержадміністрації.

Сотні спортсменів з усієї України з’їдуться до обласного центру Волині й продемонструють найкращі навички та вміння у боротьбі в кімоно.

На нас чекають десятки поєдинків упродовж дня серед різних вікових категорій дівчат та хлопців.

Діти (сірий, жовтий, помаранчевий, зелений пояси), юніори (білий, кольорові пояси) та дорослі (білий, синій, фіолетовий, коричневий і чорний пояси).

РЕЄСТРАЦІЯ: https://league-jiu-jitsu-ukraine.smoothcomp.com/ru/event/3348?fbclid=IwAR1WVj9hxlt7O_Q1n8-2rfnVxptVwcc17M1mWMIZ1RLdimoiCVTUIXzlzWQ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЧЕМПІОНАТУ

П’ятниця, 6 березня
19:00-21:00 — попереднє зважування (м. Луцьк, вул. Шевченка, 3, Волинська обласна дитячо-юнацька спортивна школа)

Субота, 7 березня
8:30-9:00 — зважування
09:00 — початок змагань. Сутички
11:00 — 11:30 — офіційне відкриття
11:30 — 18:00 — Сутички. Закриття змагань

Постійні партнери – WEST AUTO HUB, Modern-Expo Group, @Alexey Shmigel, VCG, ViDOmotion та PrintingLutsk та Дитячо-юнацька спортивна школа № 2 Луцької міської ради.

Інформаційні партнери: 12 Канал, UA: Волинь, інформаційне агентство Волинські Новини, ділове видання Конкурент – новини Луцька та Волині

Дата: субота, 7 березня
Місце: Волинська обласна дитячо-юнацька спортивна школа (вул. Шевченка, 3)
Початок змагань: 09:00

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів