Поділитись:

Дитячу лікарню не закриють і персонал не скоротять, – голова Волиньради

Понеділок, 02 березня 2020, 09:00
Дитячу лікарню не закриють і персонал не скоротять, – голова Волиньради

На черговій сесії обласної ради вирішили реорганізувати Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання шляхом приєднання його до Волинського обласного перинатального центру.

Проте в соцмережах інформація трактується у спотвореному вигляді. Голова обласної ради Ірина Вахович спростовує те, що дитячу лікарню. Вона пояснює, що свого часу було створено окрему юридичну особу – обласний перинатальний центр, для того, щоб ефективно завершити будівництво цього об'єкта, що й було зроблено, – інформує пресслужба Волинської обласної ради. 

"На сьогодні постало питання про об'єднання перинатального центру та обласної дитячої лікарні, бо вони територіально знаходяться в одній локації, мають спільні комунікації, можуть спільно використовувати один харчоблок та котельню. Рішення обласної ради про об'єднання цих закладів – логічне і природнє, тим більше, зважаючи на не прості процеси, пов'язані з медичною реформою. При цьому, не йдеться про скорочення медичного персоналу обох закладів. Скажу більше: на базі об'єднаного закладу буде функціонувати три центри - дитяча лікарня, неонатальний та перинатальний центри. Вся медична допомога дітям надаватиметься в повному обсязі", – заявляє голова обласної ради та закликає волинян не поширювати недостовірної інформації, що провокує соціальну напругу в громаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
13:13
15 квітня 2024
13 квітня 2024
09 квітня 2024
20 березня 2024
19 березня 2024
06 березня 2024
13:06