Поділитись:

Чому охорона в супермаркеті зазирає у пакети

Понеділок, 02 березня 2020, 07:40

 В одному з великих супермаркетів міста охорона працює на всі гроші. Вам у пакети зазирали? Мені неодноразово.

Заходжу лише, аби запитати, чи привезли потрібний мені товар. Заходжу із своїм невеличким пакетом. У камері схову речі не залишаю. Маю право. Чек на покупки десь у гаманці є.

Почувши, що товару, по який я прийшла, ще немає, повертаюся до виходу з магазину буквально за дві хвилини, як тільки увійшла в середину.

Біля самих дверей мене наздоганяє охоронник. Наздоганяє швидким темпом. Питає, чи я щось купувала і нагло розкриває мій пакет.

Я обурено кажу, що він не має права робити те, що він робить. Проте охоронник переконує мене, що у моєму пакеті є такі ж речі, які продаються і у цьому магазині. При цьому він не просить мене показати чек, зате переконує, що я зобов’язана була залишити особисті речі у камері схову.

– Вибачте, але ви не маєте права, – обурююся я .

– Ви кажете, що нічого не купували, але у вас в пакеті є такі продукти, які є і у нас, – чую у відповідь. – Тому ви повинні залишати свої речі у камері схову. Саме для цього вони і є у магазинах.

– От після того, як адміністрація почне нести відповідальність за залишені речі, тоді я й буду їх там залишати, - відповіла.

Усе. Звичайно, закінчилося добре. Я просто показала охоронцю чек  і він від мене відчепився.

Обурило одне: він не питав чек, а просто поліз у пакет.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 квітня 2024
29 грудня 2023
26 вересня 2023
02 липня 2023
13 червня 2023
01 червня 2023
24 травня 2023
18:03
16 квітня 2023
29 травня 2022
29 грудня 2021