Поділитись:

У Луцьку відбувся щорічний міський фестиваль "Тато, мама, я – спортивна сім‘я"(фото)

Понеділок, 02 березня 2020, 06:57

У Луцьку відбувся щорічний міський фестиваль "Тато, мама, я – спортивна сім‘я". 24 сім'ї змагалися в п'ятьох естафетах за титул найспритнішої та найспортивнішої.

Захід відбувся в неділю, 1 березня, у спорткомплексі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, – йдеться на сторінці департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради у Facebook.

Фестиваль організували та провели працівники КЗ "Луцький міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Луцької міської ради" за підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту.

На урочистому відкритті фестивалю були присутні й виступили: в.о. директора департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради Андрій Булковський; директор ВОЦФЗН "Спорт для всіх" Володимир Новосад; директор КЗ "ЛМЦФЗН "Спорт для всіх" Луцької міської ради Наталія Назарук; головний спеціаліст відділу кадрово-методичного забезпечення управління освіти Іван Дишко.

Також слово надали почесним гостям – ректору Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Анатолію Цьосю, декану факультету фізичної культури, спорту та здоров'я Василю Пантіку.

Захід розпочався з масової руханки, яку провела старший викладач з фітнесу СНУ ім. Лесі Українки Людмила Ващук.

24 сім'ї змагалися в п'ятьох естафетах за титул найспритнішої та найспортивнішої.



Після змагань усі присутні мали змогу відпочити, насолодившись показовими виступами юних спортсменів: з художньої гімнастики – у виконанні вихованок відділення гімнастики художньої ДЮСШ №3 під керівництвом тренера Наталії Данелюк; танцювальної школи брейк-дансу «АЙРОН СІТІ» (керівник Андрій Слайковський); вихованців академії "КАПА" з бойового мистецтва капоейра під керівництвом Станіслава Смілого.

За результатами змагань, місця розподілилися таким чином:

1-ше місце – сім’я Хомич (2 ЗЗСО)

2-ге місце – сім’я Немченко (21 гімназія)

3-є місце – сім’я Бутко (14 гімназія).

Також відзначили особливу сім’ю Іванювів: "сонячний” хлопчик, синок Олексій, мама Вікторія, тато Сергій. Вони довели, що спорт – це здоров’я, а здоров’я – це життя.

Переможців та призерів нагородили дипломами, медалями, призами та подарунками від КЗ “ЛМЦФЗН “Спорт для всіх”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів