Поділитись:

На Волині вчили як розвивати сільський туризм

Субота, 02 липня 2016, 15:20
На Волині вчили як розвивати сільський туризм

Правильно продумані та організовані туристичні маршрути – неабияка фінансова вигода як для об'єктів господарювання так і для сільської громади.

Відбувся короткостроковий тематичний семінар "Сільський туризм як складова сталого розвитку територіальних громад". Про це інформує сайт Рожищенської райдержадміністрації

Захід організували Волинський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, Рожищенська районна державна адміністрація і Переспівський сільський голова Віктор Лук'янчук. Участь у заході взяли керівник апарату Рожищенської райдержадміністрації Наталія Клімович, керівники, спеціалісти структурних підрозділів райдержадміністрацій, сільські, селищні, міські голови Волинської області.

Саме туризм є найприбутковішою економічною галуззю світового господарювання. Правильно продумані та організовані туристичні маршрути – неабияка фінансова вигода і для об'єктів господарювання, і для громади.

Під час навчання учасникам семінару продемонстрували, яким насправді може бути сільський туризм. Він доступний для кожного, розрахований на нетривале перебування в основному для сімей з дітьми та людей похилого віку.

В рамках навчання в селі Переспа учасники відвідали обійстя умільця Анатолія Деменіка та музей Першої Світової війни у вигляді млина.

Надрукувати
мітки:
коментарів