Поділитись:

Спеціальні пропозиції до посту від фудкорту в "Промені"*

Неділя, 01 березня 2020, 13:54
Спеціальні пропозиції до посту від фудкорту в «Промені»*

Під час посту зайнятим лучанам складно харчуватися поза домом. Тому заклади фудкорту Grand Central Food Terminal, що на 4 поверсі РЦ “Промінь”, підготували спеціальні пропозиції для цього періоду. Ділимося з вами деталями, щоб спростити пошук смаколиків.

У Lemongrass, що готує традиційну тайську кухню, половина страв підходить до споживання у період посту. Тому гостям достатньо запитати дружньої поради в працівників закладу, які обов’язково порекомендують те, що прийдеться вам до смаку.

Від суші також необов’язково відмовлятися на цей період. До того ж у Sushi Yammi величезна кількість позицій, що підходять до посту: всі види ролів "Каліфорнія", пісні макі роли, нігірі, роли "Вега", футомакі "Веган", рол "Ясай". Для великої компанії можна замовити сет Вега.

Спеціальні пропозиції до посту від фудкорту в «Промені»*

Pizza Yammi готові приготувати пісну піцу для кожного гостя, який дотримується посту.

В Griil Pub підготували ціле меню, що складається з пісних страв. Тут і пісний червоний борщ, вареники, соковита пательня з баклажанів та овочеві салати.

Спеціальні пропозиції до посту від фудкорту в «Промені»*

Ring Cafe також приготували кілька страв. Тут можна скуштувати суп мінестроне, лапшу фунчозу з овочами або з тунцем, з’їсти овочевий салат або філе лосося зі шпарагівкою.

Спеціальні пропозиції до посту від фудкорту в «Промені»*

Обмежувати себе не доведеться, адже на фудкорті безліч пропозицій. Різноманіття вистачить на кожен день. Завітайте, щоб переконатися, насолодитися комфортною атмосферою й приємною розмовою з найближчими.

Фудкорт Grand Central Food Terminal знаходиться на 4 поверсі РЦ “Промінь” і працює щодня з 8:00 год. ранку.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів