Поділитись:

У Луцьку відбувся чемпіонат області з кікбоксингу (відео)

Неділя, 01 березня 2020, 06:55

Окрім волинських бійців на турнір приїхали спортсмени з Житомирської та Рівненської областей. За словами президента обласної федерації кікбоксингу Віталія Бондара, найкращі спортсмени будуть відібрані на Чемпіонат України.

Про це повідомляє Суспільне.

Максим Абрамчук достроково здобув перемогу над суперником у своєму першому двобої. Каже: кікбоксингом почав займатися нещодавно. До цього декілька років ходив на секцію боксу.

"Я кікбоксингом займаюся півроку. Боксом займався. Для мене була різниця в техніці. Після першого нокдауна, коли супернику відраховували, вже знав, що виграю", – каже учасник чемпіонату Волині з кікбоксингу Максим Абрамчук.

"Відкритий чемпіонат області з кікбоксингу ISKA. Ми запросили на наш чемпіонат сусідні області Житомирську та Рівненську", – зауважив президент обласної федерації кікбоксингу ISKA Віталій Бондар.

Також Віталій Бондар розповів, що за результатами цих змагань найкращі спортсмени будуть відібрані на Чемпіонат України, який 26–29 березня відбудеться у Чернігові. Перед ними, каже він, стоятиме єдине завдання.

"Ставимо задачу одну – це перемога. У нас гарні бійці", – додав Віталій Бондар.

Детальніше дивіться у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів