Поділитись:

Музика, кухня, волонтерство: лучан запрошують на зустріч міжкультурного клубу

Субота, 29 лютого 2020, 05:35
Музика, кухня, волонтерство: лучан запрошують на зустріч міжкультурного клубу

Лучан запрошують на першу зустріч міжкультурного клубу “Culture Exchange Club”, яка відбудеться 2 березня о 17:00 в Молодіжному Центрі Волині (вул. Градний узвіз, 5).

Про це пише на своїй сторінці ФРІ Луцьк .

“Ми запускаємо новий міжкультурний клуб англійською мовою “Culture Exchange Club” для представників місцевої молоді та молоді з різних країн, які навчаються у Луцьку та області.

Наша мета – створити безпечне та відкрите середовище для розбудови довіри та взаєморозуміння між молодими людьми з різними культурами. Протягом березня та квітня, щотижня ми будемо робити тематичні зустрічі на зрозумілі кожному теми: музика, кухня, волонтерство тощо. Кожен захід – цікавий та креативний формат: розмови, екскурсії та навіть поїздки. Буде вогняно, інтерактивно та весело!".  Реєструйся на зустріч

Проєкт реалізується у партнерстві з Молодіжним Центром Волині та ФРІ Луцьк за підтримки програми “Активні громадяни” від Британської Ради в Україні та ГО “Молодіжна платформа”.

За додатковою інформацією звертайтесь до координатора проєкту Катерини Білохвіст за номером +380993653707 або писати на електронну пошту: [email protected] .

Надрукувати
мітки:
коментарів