Поділитись:

Показали, що має волинська "інфекційка" у разі коронавірусу (відео, фото)

Четвер, 27 лютого 2020, 10:56
Показали, що має волинська «інфекційка» у разі коронавірусу  (відео, фото)

Волинську обласну інфекційну лікарню перевірили на готовність приймати людей у разі поширення коронавірусної інфекції. 

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Волинської ОДА. 

Слід зауважити, в Україні жодного лабораторно підтвердженого випадку COVID-19 не зафіксовано. Однак, нині найкращий захист – профілактика. Тож в області вживають усіх профілактичних заходів, аби запобігти поширенню коронавірусу на територію України.

Показали, що має волинська «інфекційка» у разі коронавірусу  (відео, фото)Показали, що має волинська «інфекційка» у разі коронавірусу  (відео, фото)Показали, що має волинська «інфекційка» у разі коронавірусу  (відео, фото)Показали, що має волинська «інфекційка» у разі коронавірусу  (відео, фото)Показали, що має волинська «інфекційка» у разі коронавірусу  (відео, фото)

Так, в області визначено два медичні заклади, які готові до роботи у складних умовах на випадок боротьби з коронавірусом – це обласна інфекційна лікарня та перинатальний центр, куди зможуть звертатися вагітні.

Як розповів головний лікар обласної інфекційної лікарні Руслан Морочковський, у закладі наявна достатня кількість усіх необхідних індивідуальних засобів захисту, яких вистачить на перші дні боротьби з хворобою. Також в медзакладі підготовленні 4 спеціальні бокси та 10 ліжкомісць для ізоляції пацієнтів із підозрою на хворобу та тих, у кого наявність гострої респіраторної інфекції спричиненої коронавірусом буде підтверджена.

«У нас наявні ізольовані бокси для госпіталізації можливо інфікованих, з відповідною ізольованою вентиляційною системою. Окрім того, наявні засоби індивідуального захисту для персоналу. Також при інфекційній лікарні є відділення інтенсивної терапії, де є апарати штучної вентиляції легень, є кисневі концентратори, які у разі необхідності використовуватимуть. Ну і, звичайно, є усі необхідні засоби дезінфекції», – розповів Руслан Морочковський.

Окрім цього, усі працівники лікарні, враховуючи молодший медичний персонал, пройшли відповідний інструктаж, тож знають правильний алгоритм дій при загостренні ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів