Поділитись:

Як створити особистий кабінет на сайті "Луцьктепла": інструкція

Середа, 26 лютого 2020, 15:25

ДКП «Луцьктепло» дало додаткові роз’яснення щодо того, як зареєструватися в особистому кабінеті. 

Для реєстрації в особистому кабінеті побутового споживача ДКП «Луцьктепло» необхідно знати номер особового рахунку та суму останнього платежу. Номер особового рахунку ви можете дізнатися з останньої квитанції за комунальні послуги, якщо оплата здійснювалася після 14 лютого, – інформує пресслужба. 

Саме з цього дня Місцевий обчислювальний центр на прохання ДКП «Луцьктепло» почав вказувати цю інформацію в кінці квитанції. Із цієї ж квитанції можна дізнатися суму останнього платежу. Варто звернути увагу, що сумою останнього платежу може слугувати або сума оплачена за опалення, або сума оплачена за гарячу воду. Сумувати платежі не потрібно.

Якщо ж за послуги ви платили до 14 лютого, не хочете піти в банк за новою квитанцією і ще більше не хочете чекати з реєстрацією в особистому кабінеті – підприємство надало посилання на реєстр особових рахунків споживачів, доступний для перегляду і скачування за посиланням https://bit.ly/39dAAqU

Відкривши файл в «гугл таблицях», ви матимете змогу через режим фільтрування даних, скориставшись функцією «Створити режим перегляду тимчасового фільтра», з легкістю знайти свою адресу з-поміж 56 тисяч абонентів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів