Поділитись:

У луцькому парку виявили 12 літніх майданчиків із порушеннями

П'ятниця, 01 липня 2016, 13:51
У луцькому парку виявили 12 літніх майданчиків із порушеннями

Луцькі муніципали виявили на території парку культури та відпочинку імені Лесі Українки 12 літніх майданчиків, у тому числі тимчасових споруд, на яких розміщене сонцезахисне обладнання із порушенням законодавства.

Про це повідомляють у департаменті муніципальної поліції Луцької міської ради.

Департамент муніципальної поліції Луцької міської ради 30 червня провів огляд літніх майданчиків та тимчасових споруд на території парку культури та відпочинку імені Лесі Українки щодо дотримання їх власниками рішення Луцької міської ради від 02.08.2012 №528-1 "Про Правила розміщення та функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території місті Луцька".

Згідно із зазначеним рішенням на території міста Луцька заборонено використання на літніх майданчиках чи тимчасових спорудах сонцезахисних елементів з логотипами торгових марок чи розпізнавальних знаків.

У результаті проведення рейду інспектори департаменту муніципальної поліції виявили 12 літніх майданчиків, в тому числі тимчасових споруд, на яких розміщене сонцезахисне обладнання із порушенням законодавства. Власникам таких об'єктів видано приписи щодо усунення порушення вищезазначеного рішення з терміном виконання до 10 липня цього року.

У разі невиконання вимог приписів, департамент муніципальної поліції змушений буде здійснити подання на скасування паспортів прив'язки на дані об'єкти, а ФОПів буде притягнено до адміністративної відповідальності згідно ст. 152 КУпАП.

Надрукувати
мітки:
коментарів