Поділитись:

Піца, Мортал Комбат і хулахуп: модель показала карантинні будні у Нових Санжарах

Середа, 26 лютого 2020, 01:42
Піца, Мортал Комбат і хулахуп: модель показала карантинні будні у Нових Санжарах

Кілька днів тому завдяки 23-річній Олександрі Волковій усі побачили кімнати, в яких живуть евакуйовані з Уханя українці у санаторії "Нові Санжари" на Полтавщині.

Дівчина із Закарпаття, яка працювала в Китаї моделлю, досі активно веде свій Instagram, показуючи, як проходять їхні карантинні будні, пише Українська правда. Таблоїд.

Зокрема, Олександра показала у сторіз, що місцеві приносять їм домашню їжу, пазли, настільні ігри, передають листи та всіляко намагаються підтримати та розважити співвітчизників.

"Усі знають, як довго планувалася евакуація. Час минав, а ми все ще залишалися там. Нам було сумно, страшно. Ми всіма силами намагалися привернути увагу до себе. Зараз же ми практично вдома, хоча б на своїх землях. Скаржитися нам нема на що. Смачно годують, вайфай є, а що ще потрібно для щастя? Подарунки – так взагалі зворушливі. Чудові хлопці з нацгвардіі охороняють нас...", – писала два дні тому Волкова у своєму Instagram. 

"Спасибі персоналу (хоча вони, по-моєму, і зовсім не персонал, але для нас вони взяли саме таку роль), який терпить нас. Спасибі кухарям, які дійсно з любов'ю і по-домашньому готують нам. Спасибі лікарям, дуже хороші і милі, щодня роблять обходи і перевіряють нас. Спасибі космічному капітану літака, якому ми і аплодували, і свистіли... Дякую стюардесам і стюардам, які, бідолахи, в скафандрах цих навіть не бачили, як їжу нам розносять  Дякую водіям, які потрапили під обстріл камінням разом з нами. Спасибі кожному за добрі слова", – подякувала дівчина. 

Про евакуацію Саша почала писати у мережі ще 25-го січня. Саме того дня вона попросила "врятувати їх". 

І ось тепер вона пише про те, як їм живеться у "Нових Санжарах". 

Піца, Мортал Комбат і хулахуп: модель показала карантинні будні у Нових Санжарах

Піца, Мортал Комбат і хулахуп: модель показала карантинні будні у Нових СанжарахПіца, Мортал Комбат і хулахуп: модель показала карантинні будні у Нових СанжарахПіца, Мортал Комбат і хулахуп: модель показала карантинні будні у Нових СанжарахПіца, Мортал Комбат і хулахуп: модель показала карантинні будні у Нових СанжарахПіца, Мортал Комбат і хулахуп: модель показала карантинні будні у Нових СанжарахПіца, Мортал Комбат і хулахуп: модель показала карантинні будні у Нових СанжарахПіца, Мортал Комбат і хулахуп: модель показала карантинні будні у Нових СанжарахПіца, Мортал Комбат і хулахуп: модель показала карантинні будні у Нових СанжарахПіца, Мортал Комбат і хулахуп: модель показала карантинні будні у Нових Санжарах

Як відомо, ізоляція евакуйованих з Уханя триватиме 14 днів, якщо ніхто не захворіє, тобто до 5-го березня. 

Тим часом, українка Анастасія Зінченко, яка відмовилася від евакуації через свого собаку, досі чекає на те, що її заберуть з Китаю. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів