Грузина, який підрізав луцького поліцейського, випустили під заставу

Вівторок, 25 лютого 2020, 14:10

Неоднаразово судимий грузин у Луцьку намагався вбити працівника поліції: спочатку розбив під час конфлікту голову потерпілому. І вже після бійки, коли травмований чоловік вийшов на вулицю, вирішив добити пораненого. Вийняв ножа і чотири рази вдарив в район грудної клітки.

Інцидент трапився у ніч з 21-го на 22-ге лютого в ресторані «Мелодія», йдеться у сюжеті Аверсу, пишуть Волинські Новини.

Напад на поліцейського скоїв чоловік на імя Бека Гоцирідзе 1991 року народження. Він громадянин Грузії, з міста Тбілісі. Як розповідають свідки, до кафе «Мелодія» Бека Гоцерідзе прибув у компанії ще одного чоловіка. Конфлікт, ймовірно, розпочався з того, що охоронці не хотіли пускати іноземця до закладу відпочинку. А потерпілий поліцейський зробив дебоширу зауваження. Відтак зав’язалася бійка, під час якої нападник розбив правоохоронцю голову.

На кадрах з камери спостереження видно як на вулицю виходить правоохоронець з розбитою головою. За ним кидається нападник. Охорона розбороняє. Згодом іноземець, повертається до чоловіка, з яким ймовірно приїхав і той дає йому гроші.

Після цього Бека Гоцирідзе знову повертається до потерпілого і наносить йому чотири удари ножем. Фактично намагається добити свого опонента.

Після цього нелюд кидається навтьоки. Щоправда за кілька кварталів від місця злочину його таки впіймали.



Між тим у Луцьку злочинець проживав на зйомній квартирі. І це при тому, що він ніде не працює. Чоловік у свої 28 років має шлейф кримінальних проваджень за спиною. І вже кілька разів відбував покарання в місцях позбавлення волі. також він під слідством по іншій справі.

Попри те, що злочин, який скоїв Бека Гоцирідзе особливо тяжкий, суддя Лоліта Івасюта призначає заставу 120 тисяч гривень. І якщо за зловмисника її внесуть – він далі перебуватиме на волі і зможе продовжувати нападати на людей.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: