Modern Expo представили нове обладнання на міжнародній виставці (фото)

Вівторок, 25 лютого 2020, 05:31

У Дюссельдорфі завершилася міжнародна виставка Euroshop2020, яка відбувалася 16–20 лютого. На зустрічі були представлені партнери компанії Modern Expo з різних куточків світу.  

Про це повідомили у мережі "Фейсбук".  

Виставка  дала унікальну можливість зустрітися і поговорити професійною мовою про ритейл, швидкі зміни та нові правила гри. 

"Три роки ми готувалися, щоб показати вам наше бачення магазину майбутнього, познайомити з новими продуктами. Продемонструвати, що з виробника торговельного обладнання ми виросли до глобального постачальника комплексних рішень для ритейлу. Ми дякуємо вам за найголовніше – довіру до нас як партнерів і віру в нас як агента змін в ритейлі.

Більше 4000 відвідувачів зустрів стенд Modern Expo протягом 16–20 лютого. Дякуємо, що ми разом із вами – перед лицем викликів сучасного світу. Дякуємо за емоції, нетворкінг, поради, підтримку та натхнення! Попереду – нові грандіозні та цікаві проекти," – йдеться у дописі.

На виставці представили нове обладнання для традиційних продуктових зон – випічки, фруктів та овочів, а також вина.

Великий інтерес викликали – каси-самообслуговування, розумний холодильник, електронні цінники, смарт-поличка, роботизоване рішення для інтралогістики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: