Поділитись:

Автотроща в Києві: машина летіла на зупинку з людьми (ФОТО)

Неділя, 23 лютого 2020, 16:01

У Києві на перехресті Петра Запорожця і Перова зіткнулися автомобілі Nissan і BMW. Одна з машин в'їхала в зупинку з людьми, пишуть “Надзвичайні новини”.

Як повідомляє Інформатор, аварія трапилася 22 лютого. Nissan намагався повернути з Запорожця на бульвар, не пропустив BMW і зіткнувся з ним, від чого "німця" знесло в зупинку громадського транспорту.

На щастя, люди на зупинці швидко зорієнтувалися і не постраждали. На жаль, обидва водії отримали травми, попередньо, ніг. Їх госпіталізували.


Один з очевидців того, що сталося заявив, що за кермом автомобіля, який влетів у зупинку, знаходився водій в стані алкогольного або ж наркотичного сп'яніння і він, нібито, сильно перевищив допустиму швидкість, але ні сам чоловік, ні правоохоронці цю інформацію не прокоментували.

Обидві машини отримали серйозні пошкодження, на місце навіть прибули співробітники ГСЧС, щоб уникнути загоряння автомобілів. Також там працювали патрульні, медики та слідчо-оперативна група, допомогу постраждалим також надавали активісти ГО "Автопатруль Майдан". Деталі події встановлюються.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 березня 2024
23 березня 2024
15:41
21 березня 2024
12:51
20 березня 2024