Поділитись:

Вийшов з тюрми і знов кримінал: у Луцьку ексв'язень до крові побив чоловіка

Субота, 22 лютого 2020, 22:03

У Луцьку патрульні зловили чоловіка іншої національності, який до крові побив лучанина і втік, залишивши останнього лежати на землі. Виявилося, у нападника проблеми із законом не вперше – нещодавно він тільки закінчив відбувати покарання за вчинений ним кримінальний злочин.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Волині у Facebook.

“Невідома особа нанесла тілесні ушкодження чоловікові і рухається в напрямку вулиці Електроапаратної “, – таке повідомлення отримали патрульні в Луцьку сьогодні, 22 лютого, близько 1-ї години ночі.

Патрульні прибули на місце події за 4 хвилини. Заявник – водій таксі – описав прикмети зловмисника: спортивна статура, джинси, чорна куртка, іншої національності. Чоловік розповів, що став свідком бійки, коли один чоловік завдав тілесних ушкоджень іншому та втік, а потерпілий залишився лежати на землі.

Наряди патрульних були орієнтовані на його виявлення. Під час обстеження прилеглих територій, на вулиці Вороніхіна екіпаж роти ТОР виявив особу, схожу за описом, на його одязі й руках були сліди крові. Чоловіка затримали та викликали слідчо-оперативну групу.

Відомо, що лише 9 січня цього року його звільнили з установи Державної кримінально-виконавчої служби, де той відбував покарання.

Як повідомили в секторі комунікації ГУНП, слідчі Луцького відділу поліції за процесуального керівництва прокуратури відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів