Поділитись:

Нові Санжари: ООН засудила напад на евакуйованих

Неділя, 23 лютого 2020, 04:10
Нові Санжари: ООН засудила напад на евакуйованих

Організація об'єднаних націй засудила вчинки протестувальників під санаторієм "Нові Санжари" 20 лютого. ООН закликає уряд вжити всіх необхідних заходів, аби ті, хто стали жертвами ситуації, були в безпеці.

ООН засудив насильство та закликав уряд гарантувати безпеку евакуйованим, повідомляє United Nations in Ukraine

Заява ООН в Україні щодо вчорашньої атаки на громадян, евакуйованих з Уханю:

"Напад на евакуйованих українських громадян минулої ночі в Полтавcькій області не повинен мати місця в сьогоденній Україні. Ці чоловіки та жінки вже пройшли через травматичний період затяжної ізоляції й заслуговуть на повагу до гідності та безпечне повернення до України.
ООН засуджує насильство та закликає уряд вжити всіх необхідних заходів для гарантування безпеки для всіх, кого торкнулась ця ситуація. Ми продовжуємо підтримувати заходи українського уряду щодо посилення готовності та реагування на спалах вірусу COVID-19", – йдеться в заяві ООН. 

Також в ООН закликали українців керуватися не чутками та страхами, а раціональністю. 

"У нашому роздробленому та розділеному світі здоров'я є однією з небагатьох сфер, яка дає змогу країнам можливості працювати разом заради спільної справи. У минулому, в ситуаціях зі спалахами хвороб, страх і недовіра гальмували, а зовсім не допомагали реагувати на загрозу. Тому, зараз – час фактів, а не страху, час раціональності, а не чуток. Це час солідарності, а не стигми", – додали в організації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ У СПЕЦТЕМІНебезпечний вірус із Китаю

 

Надрукувати
мітки:
коментарів