Поділитись:

Вдаримо мітингом по коронавірусу!?

Четвер, 20 лютого 2020, 07:40

 

 Мітинги. Перекриття. Гнівні коментарі. Це ні про що інше, як про довгоочікуване повернення українців з Китаю. Повірити не можу власним очам, коли бачу і чую ці сюжети та коментарі людей. Українці влаштовують мітинги, аби НЕ допомогти іншим українцям повернутися додому.

В Чорнобиль їх! Нам таких не треба!

Що?!

Окей, можна припустити, що таку картинку навмисне нагнітають деякі медіа, аби створити владі ілюзію протестів, безсилля медицини і так далі. Дивно, що до цього всього якогось Сороса не приплели. Чи приплели вже в якомусь хард-ток-шоу?)

Можна припустити, що деякі крикуни просто найгучніше кричать, тому їх найкраще чути, а більшість то не така.

Але.

Де ж та емпатія, співпереживання, соборність? Я думала, що дочекавшись нарешті літак з нашими «українськими китайцями», гостинні українці будуть передавати слоїку з квашениною, малинове вареннячко... Вітамінчики, турбота і все таке. Але ніт.

То хто ж має їх приймати?

І тепер глобальніше питання: А чому узагалі інші країни мають висловлювати бодай глибоке занепокоєння та стурбованість нашим трагедіям, якщо ми самі дозволяємо собі так своїх людей зустрічати?

Уявіть себе на місці екіпажу. Неприємні відчуття.

І ще, панове протестувальники: а ви в курсі скільки люди з відкритою формою туберкульозу на вулицях? А як часто в манікюрних салонах можна заразитися гепатитом? А знаєте, які статистично шанси не доїхати до місця призначення, сівши в авто?

Питання риторичні. Ви ж розумієте, що таке вислів «риторичні питання», бо я вже сумніваюсь навіть в цьому?

До слова, рекомендую переглянути якось стрічку "Врятувати рядового Раяна".

І частіше мити руки та провітрювати приміщення. Може, й з голови панічні думки повилітають.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Львів зустріне літак з українцями з Китаю: волинян просять не панікувати (відео)

 

Надрукувати
мітки:
коментарів