Поділитись:

Через коронавірус почався дефіцит айфонів

Вівторок, 18 лютого 2020, 18:15

Американська компанія Apple, яка має велику частину виробництва в Китаї, оголосила про тимчасові обмеження для постачання своєї продукції через новий коронавірус COVID-19, який продовжує становити загрозу для світу.

Про це пише Укрінформ. 

"Постачання iPhone в усьому світі буде тимчасово обмеженим. І хоча виробничі площі з виготовлення iPhone розташовані за межами провінції Хубей, і всі вони знову відкриті, виробництво збільшується повільніше, ніж ми передбачали", – зазначається в повідомленні компанії. 

В Apple зауважили, що "дефіцит постачання iPhone тимчасово вплине на доходи в усьому світі". При цьому в компанії підкреслили, що здоров'я й добробут їхніх працівників є першочерговим пріоритетом. 

Ще один фактор, який негативно впливає на прибутки Apple, полягає в падінні попиту на продукцію в самому Китаї через обмеження, введені у зв'язку з новим коронавірусом. З усім тим, як зазначили в компанії, за межами Китаю попит клієнтів у на товари й послуги Apple на сьогодні залишається потужним і відповідає очікуванням.

У цьому ж контексті в компанії заявили, що "збільшують понад удвічі попередньо оголошені внески" на підтримку зусиль у боротьбі з поширенням вірусу COVID-19.

Як підкреслили в Apple, компанія почуває себе міцно, а зниження економічних показників є лише тимчасовим явищем для американської компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів