Поділитись:

YouTube тестує оплески від глядачів

Вівторок, 18 лютого 2020, 21:03
YouTube тестує оплески від глядачів

YouTube досліджує новий спосіб монетизації відео. Популярні автори зможуть отримувати від користувачів оплески за 2 долари за кожен.

Про це пише Ліга.Тech, посилаючись на The Verge.

Відеохостинг YouTube досліджує функцію прямої фінансової підтримки користувачами авторів відео. Вона буде реалізована у вигляді віртуальних оплесків, які можна буде купувати за 2 долари.

Офіційно нова можливість називається "оплески глядачів". Для користувачів це виглядає, як покупка анімації, яка відображається на відео, що вони хочуть підтримати:

YouTube тестує оплески від глядачів

Аналітики фірми VidIQ спробували нову функцію в дії. Щоб користувачі змогли надавати фінансову підтримку авторам на YouTube, останні повинні активувати відповідну опцію на панелі управління свого каналу

Користувачі побачать нову іконку поруч із кнопками лайка і дизлайка. Натиснувши її, вони можуть витратити 2 долари на підтримку каналу. Максимальний ліміт становить 500 доларів в день або 2000 доларів на тиждень. При цьому враховуються також покупки в суперчатах і суперстікери. Комісія YouTube становить 30 % за кожну транзакцію.

Нова функція доступна в Австралії, Бразилії, Індії, Японії, Кореї, Мексиці, Новій Зеландії та США. Скористатися нею можна лише на комп'ютері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів