Поділитись:

В Instagram з’явиться нова функція

Неділя, 16 лютого 2020, 20:15
В Instagram з’явиться нова функція

На сьогодні найпопулярнішою соціальною мережею вважається Instagram. Розробники постійно вдосконалюють додаток для обміну фотографіями і відеозаписами. Згідно з наданими даними, в Instagram з'явиться нова функція, яка дасть можливість користувачам переглядати публікації в стрічці в хронологічному порядку.

Про це пише Independent.

Як відомо, в 2016 році розробник соціальної мережі перейшов від організації постів за часом публікації на упорядкування за найбільш привабливими для користувачів. Після такого введення такої функції багато користувачів соцмережі розчарувалися в ній, оскільки перестали бачити публікації людей, на яких вони підписані.

Тоді представники компанії запевняли, що така подача краще, ніж хронологічна і до старої організації постів, ніхто не планує повертатися. Тепер соціальна мережа, схоже, готова піти на компроміс – кожен користувач сам вибиратиме подачу публікацій в стрічці.

Зараз нову функцію в Instagram виявила дослідниця Джейн Манчун Вон. Їй вдалося виявити докази того, що функція під неофіційною назвою Latest posts («Останні публікації») дозволить користувачам сервісу бачити недавні публікації.

До слова, в компанії появу нової функції в додатку ніхто не коментував.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів