Поділитись:

Боулінг George`s Club здивував новими акціями*

Неділя, 16 лютого 2020, 19:28

В George`s Club радують новими акційними пропозиціями всіх любителів боулінгу. Від маленького і до великого – всі мають можливість грати й вигравати приємні бонуси. Вже можна планувати свій відпочинок на понеділок і спробувати своє щастя.

Всі, хто замовляє годину гри в боулінг відтепер можуть спробувати чи удача на їхньому боці та витягти ще одну бонусну годину гри! В таємному акваріумі на гостей боулінгу чекають від 5 до 60 безкоштовних хвилин гри*. Скільки зможете витягти саме ви?

*Акція діє за умови замовлення доріжки на одну годину та більше з 10 до 18:00 з понеділка по четвер, крім святкових та вихідних днів.

Якщо ви граєте дві години та більше, спробуйте витягти свою знижку - 20%, 30% чи 50%.

*Акція діє за умови замовлення доріжки на дві години та більше з 10 до 18:00, з понеділка по четвер, крім святкових та вихідних днів.

Дітям до 14 років також пропонують спробувати свої сили та виграти безкоштовний молочний коктейль. Для цього потрібно вибити 99 кегель і після цього насолоджуватися приємним подарунком*.

*Акція розповсюджується на дітей віком до 14 років, які можуть грати з бортиками або без та використовувати допоміжну гірку.

George`s Club зустрічає гостей щодня цілодобово. РЦ “Промінь”, 3 поверх.

Бронювання доріжок відбувається за телефоном: 050 490 77 13.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів