Поділитись:

У Луцьку провчили водія, який забруднив дорогу біля вокзалу (фото)

Неділя, 16 лютого 2020, 11:20

14 лютого до департаменту муніципальної варти надійшло звернення від громадян про забруднення дороги по пр. Грушевського, поблизу залізничного вокзалу. Інспектор виявив, що не водій не помив колеса перед виїздом великогабаритного транспорту з будівельного майданчика на пр.Грушевського, 30, через це й забруднив проїжджу частини дороги.

Про це повідомили у прессужбі муніципалів.

На момент прибуття інспектора департаменту, на виконроба ТОВ «ДВР Буд» працівниками поліції було складено адміністративний протокол за ст.139 КУпАП. Крім того, з останнім інспектор департаменту муніципальної варти провів профілактичну бесіду щодо недопущення таких порушень в майбутньому.

Інспектор повторно виїхав за вищевказаною адресою та виявив, що виконроб так і не забезпечив очищення дороги від болота, за що йому було видано припис за порушення п.п. 11.3.1 Правил благоустрою міста Луцька з вимогою терміново очистити проїжджу частину від бруду та попереджено про штраф від 850 до 1700 грн згідно ст.152 КУпАП. Питання залишається під пильним контролем інспектора.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів