Поділитись:

На луцькому фудкорті можна буде спробувати дичину*

Неділя, 16 лютого 2020, 14:22

Таверна “Старий Лис” вже в березні відкриється на фудкорті Grand Central, що на 4 поверсі РЦ “Промінь”. В цьому місці обіцяють радувати лучан оригінальними стравами з дичини за рецептурою сім’ї власника, в якій дід і батько були мисливцями. Але як же ми здивувалися, що в основі кожної з цих страв насправді лежить…. кохання.

Чому “Старий Лис”? Про це припиняють запитувати, коли представляється власник та натхненник цього місця. Адже його прізвище - Лис. Олександр вкладає душу та цінності своєї родини у це місце, тому команда фудкорту надзвичайно рада долучитися до розвитку саме цього закладу. Мрія про власне кафе з’явилася у 2016 році, а вже у 2017 вона стала реальністю.

В таверні “Старий Лис” в основному готують страви з дичини. Рецептура та технологія приготування є сімейною, так як і дід і батько були мисливцями, тому деякі секрети приготування залишались, залишаються і будуть передаватись по чоловічій лінії родини. Але місце набуло свого колориту лише з появою в житті Олександра чарівної Ліліт, яку він зустрів у ресторані кавказької кухні.

Знаково, але перше побачення Олександра та Ліліт відбулося саме в РЦ “Промінь”. А через кілька місяців “Старий Лис” змінився і перетворився в новенький заклад україно-вірменської кухні з мисливським колоритом. Тут вони працюють разом всією сім’єю, зустрічають та проводжають гостей.

Не будемо розкривати всі таємниці. Просто підписуйтеся на сторінку @grand_central_lutsk в соціальній мережі Instagram та слідкуйте за новинами. А вже на початку березня плануйте романтичну вечерю на фудкорті. “Старий Лис” чекатиме на вас.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
05 квітня 2020
02 квітня 2020
28 березня 2020
27 березня 2020
25 березня 2020
23 березня 2020
22 березня 2020
20 березня 2020
19 березня 2020
16 березня 2020
13 березня 2020