Поділитись:

Що буде на луцькому фудкорті в День закоханих*

Середа, 12 лютого 2020, 18:16
Що буде на луцькому фудкорті в День закоханих*

Можна сприймати чи не сприймати День Валентина, але фудкорт Grand Central не омине таку можливість зізнатися у коханні всім своїм гостям. Причин це зробити – безліч. Одна з них – самі лучани, адже саме вони неодноразово зізнавалися один одному в коханні, робили сердечні пропозиції й щодня наповнюють атмосферу своїми посмішками і теплом. Це місце створене для щирих, відкритих сердець.

Фудкорт – місце свободи. Тут спеціально не влаштовують феєричних шоу. У Grand Central смачно і ситно годують різноманітною їжею, піднімають настрій, зустрічають друзів і навіть свої долі. Цього достатньо для того, щоб щодня збирати на 4 поверсі РЦ “Промінь” усміхнені компанії.

Лише за два роки, якщо нам не зраджує пам’ять, на фудкорті чарівним лучанкам пропонували вийти заміж більше десяти разів. І це лише те, що ми помітили, а скільки ще оминуло нашу увагу!

Чому все так? Відповідь дуже проста. Тут тепло. Це тепло випромінює все навкруги, і, передусім, гості. Щодня з 8 ранку і до темної ночі тут гамірно. У день Валентина буде теж так. На лучан традиційно чекає смачна їжа, “інстаграмна” атмосфера і флюїди кохання, що літають в самому повітрі. Розганятиме їх DJ Bakun, а чарівні ролери даруватимуть милі сюрпризи всім гостям фудкорту.

Старт – о 08:00 ранку, але діджей прийде о 19:00. Приходьте і насолоджуйтесь відпочинком. Бо ж love is…

 

Надрукувати
мітки:
коментарів