Поділитись:

Запхав у рот одяг, аби не кричала: деталі жорстокого вбивства на Волині (відео)

Середа, 12 лютого 2020, 10:31

В одному із сіл Горохівського району 18-річний хлопець вбив і спалив свою бабусю. 

67-річна жінка мешкала з онуком та зятем, який постійно їздив на заробітки. Чоловік розповів, що він був за кордоном, коли про біду розповіли родичі, – йдеться у сюжеті НТН. 

Того вечора його син Назар був на дні народженні. Напідпидку приїхав додому за грішми, проте бабуся відмовила. Відтак хлопець її не пошкодував 

"Він почав їй наносити тілесні ушкодження, запхав у ротову порожнину частину одягу, який був біля ліжка, щоби вона не кричала", – розповіли в поліції. 

Згодом внук інсценував пожежу, щоби "замести" сліди. На ранок тіло в задимленій оселі знайшли родичі. 

18-річний хлопець не був рідним онуком вбитої. Назара всиновили, коли йому виповнився рік. І коли він про це дізнався, то дуже змінився. 

"Після того, як дізнався, що він нам не рідний син, то як чорт у нього вселився. Почав компанії заводи, красти час від часу", – розповів тато. 

Знайомі кажуть, що Назар любив жити на широку ногу, гучні гулянки і міг тижнями не з'являтися вдома. Навіть підозрюють, що в момент вбивства був під наркотиками. 

Оперативники швидко з'ясували, де може бути вбивця, його затримали в автобусі, який їхав з Луцька до Рівного. Названий батько недавно став удівцем: дружина померла від інсульту. Тепер, каже, в нього не стало й сина. 

Надрукувати
мітки:
коментарів