Поділитись:

Людина з космосу, – волинський нардеп про Надію Савченко

Середа, 29 червня 2016, 18:01

Нардеп від Волині Ігор Лапін розкритикував публічні заяви Надії Савченко щодо скасування санкцій проти Росії та переговорів із "ДНР" та "ЛНР".

Таку заяву він озвучив в інтерв'ю виданню Цензор.нет.

"Коли вона ляпнула про необхідність проведення переговорів із "ДНР" та "ЛНР", я подумав: може, вона не розібралася. Бо людина потрапила з космосу (інакше не назвеш). Мене тоді про це запитали в одному з ефірів. Я сказав: "Певно, вона має на увазі діалог на рівні польових командирів. Ми ж після бою домовлялися з сепарами поміняти наших хлопців на їхніх полонених". Так її виправдовував. Потім була ще заява про те, що надання Україні зброї може призвести до Третьої світової війни. Але коли сказала про зняття санкцій, вибачте, це вже повністю цитати Медведчука", – обурюється народний депутат.

Обранець громади зауважив, що не знає, чому Надія Савченко робила такі заяви. Тому висловив бажання поспілкуватися з політиком.

"Гіпноз це, вербовка чи недолугість – я не в курсі. Я б дуже хотів з нею поговорити. Сподіваюся, ми зустрінемося і обговоримо ці питання. Можливо, в неї така позиція, про яку я не знаю. Або вона володіє такою інформацією, в якій я не орієнтуюся. Я ж не можу говорити, що вона завербована. Як?! Людина була на війні...", – каже депутат.

Ігор Лапін вважає, що Савченко після звільнення потрібно було декілька тижнів підготуватися до нової для себе ролі політика.

"Насправді їй взагалі не потрібно було лізти на телевізор. Мала два-три тижні посидіти, не говорити ні слова про політику, пояснивши, що потрібно розібратися. Але вона цього не зробила", – зауважує Лапін.

Надрукувати
мітки:
коментарів