Поділитись:

Чи буде співпраця: "СВІДОМІ" зустрілися з ректором Лесиного вишу Анатолієм Цьосем (фото)

Вівторок, 11 лютого 2020, 18:08

Співзасновники Громадянського Руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер та Михайло Наход, а також координаторка проєктів організації Христина Назар зустрілися з ректором СНУ ім. Лесі Українки Анатолієм Цьосем.

Під час зустрічі 11 лютого команда «СВІДОМИХ» розповіла про свою діяльність та запропонувала цікаві проєкти для студентства, – про це розповіли на сторінці у facebook.

«У виші є багато студентів, які ведуть активний спосіб життя, шукають додаткові можливості для саморозвитку та реалізації свого потенціалу. А Громадянський Рух втілює багато ініціатив саме для молоді, зокрема більше двох років діє такий культурно-освітній проєкт як «Школа свідомого громадянина». До того ж у рамках «Школи» Громадянський Рух «СВІДОМІ», заснований Андрієм Покровським, організовує безкоштовні відкриті зустрічі з відомими українськими бізнесменами, політиками, громадськими діячами, які готові ділитися досвідом», – йдеться у дописі.

Також Громадянський Рух готовий проводити стажування для студентів вишу і сприяти проходженню практики в організаціях, які є партнерами. Окрім того, «СВІДОМІ» давно співпрацюють Волинським Акме-Університетом.

«Серед інших напрямків співпраці, учасники зустрічі обговорили можливість організації круглих столів та інших заходів на тему розвитку медичної освіти та медичної реформи в Луцьку. Також «СВІДОМІ» запропонували проводити заняття спортом для студентів та викладачів на спортмайданчику рекреаційної зони CITY PARK», – повідомили «СВІДОМІ».

Анатолій Цьось схвально відгукнувся на пропозицію спільної роботи та запевнив, що її в університеті невдовзі детально розглянуть. Тож невдовзі «СВІДОМІ» та СНУ імені Лесі Українки підпишуть меморандум про співпрацю.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів