Поділитись:

Головний лікар Ковельського МТМО звільнився і очолив лікарню у Львові

Вівторок, 11 лютого 2020, 12:55
Головний лікар Ковельського МТМО звільнився і очолив лікарню у Львові

Олег Самчук пішов із посади головного лікаря Ковельське МТМО й очолив Львівську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги.

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці. 

Рішення, зізнався він, далося непросто.

"Донині Ковель – це все моє життя, а лікарня – його невід'ємна частина. І тут мені є чим пишатися. За кілька останніх років наше МТМО перетворилася на потужну структуру, рівня якої більшості районних лікарень лишається хіба прагнути. У наших відремонтованих відділеннях пацієнтам завжди комфортно. Найсучасніше медичне обладнання, яким забезпечені наші заклади, дозволяє надавати допомогу найскладнішого рівня. Ми розвиваємося шаленими темпами: пригадайте, як лише торік у вересні тішилися першій операції на відкритому серці, а вже у грудні його пересадили і увійшли в історії сучасної України. До нас їдуть лікуватися не лише з усієї країни, нам довіряють навіть іноземці. Чого лише вартий приїзд канадійців.

Та найбільша моя гордість і досягнення на посаді головного лікаря Ковельського МТМО – колектив. Професійні, порядні, чесні та віддані своїй справі Люди. Ви справжні ентузіасти в медицині, з палаючими очима і відкритими до пацієнтів серцями. З вами я не боявся ставити будь-які амбітні цілі, бо знав: ви підтримаєте і підстрахуєте.

Я щасливий, що мав честь працювати з вами пліч-о-пліч. І зараз, йдучи, я так само впевнений: ви не зупинитеся, і Ковельське МТМО своїми унікальними операціями іще не раз прославиться на всю Україну.

Я ж поки приймаю новий виклик. Знаю, це буде непросто, але я щиро вірю, що у мене все вийде, адже якщо є бажання, то жодні перешкоди не мають значення. Два пересаджених серця і сім нирок у Ковелі – найкраще тому підтвердження", – написав він. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
14 грудня 2023
23 лютого 2023
27 жовтня 2022
01 січня 2022
16 грудня 2021
18 вересня 2021
30 березня 2021
15 березня 2021
19:30
04 березня 2021
19:30
03 березня 2021