Поділитись:

У луцькому "Промені" виступить комедійний театр "Чорний квадрат"*

Вівторок, 11 лютого 2020, 18:22

Вистава театру "Чорний квадрат" "Ти моє все" відбудеться 21 березня о 19:00 в РЦ "Промінь". Це нова версія старого, перевіреного десятиліттями хіта.

Як і в першій виставі, тут гострі жарти, цілісний сюжет і прекрасний фінал, що запам'ятовується. Матеріал вистави залишився тим же, але з перенесенням на нову команду акторів – поліпшений "апгрейд", і вийшло дивно!

Якщо ви бачили "Ти моє все" (першу версію), то, як би це дивно не здавалося, "Ти моє все-2" з новими акторами викличе у вас божевільний захват. Від пізнавання і здивування.

Окремий і неможливий для інших театрів випадок, коли одна і та ж п'єса у виконанні інших акторів стає новою виставою. Коли заміна акторів не із зовнішніх причин, а через радості та кайфу, що "це ж" можна і "по-іншому".

У ній присутня легка атмосфера, не позбавлена життєвих труднощів і зіткнень, а також незвичайних і яскравих персонажів. Хороші кумедні діалоги, що забезпечують веселий настрій упродовж усієї п'єси. Що до самого сексу? Він є. Абсолютно відверті сентенції з блискучим образним гумором.

"Ти моє все" – казка. Насправді такого не буває, а якщо і трапляється, то так рідко, що прирівнюється до того, що такого не буває. Це історія, що ідеалізується, неймовірна, запаморочлива, яку приємно і треба подивитися увечері з подругою або молодою людиною. Тому що після вистави є ризик обговорювати її до самого ранку. Бажання і розуміння, довіра і ревнощі – ці теми близькі будь-якому глядачеві та, можна сказати, ця сексуальна казка про вас.

Вистава в цілому не на один раз, і у вас може виникнути бажання переглядати її знову і знову.

"Ти моє все" – вистава про Любов. Сильна Любов відчувається упродовж усієї вистави. Ви співчуватимете героям і переживатимете за них. Хоча все одно можете здогадатися, як все закінчиться. Але і це не факт.

Якщо хочете від душі посміятися і без напруги розчулитися, то ця вистава для вас.

У ролях: Володимир Шумко, Анастасія Друзенко.

Вартість квитків: 210-490 грн.

Купити квиток можна за посиланням: http://promin.lutsk.ua/concerts#/concerts/chorniy_kvadrat__ti_m

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 березня 2024
16 березня 2024
19 січня 2024
04 січня 2024
25 грудня 2023
27 листопада 2023
23 листопада 2023
11 липня 2023
10 липня 2023
01 липня 2023