Поділитись:

Їхав зустрічною смугою: в Луцьку зловили п'яного водія (відео)

Понеділок, 10 лютого 2020, 16:27
Їхав зустрічною смугою: в Луцьку зловили п'яного водія (відео)

У Луцьку вночі затримали водія без відповідних документів, який їхав смугою зустрічного руху і з ознаками алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляється на сторінці патрульних у мережі "Фейсбук".

Сьогодні, 10 лютого, близько 1-ї години ночі на вулиці Ковельській в Луцьку екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль PEUGEOT, який рухався смугою зустрічного руху,та ледь не в’їхав у службовий автомобіль.

Інспектори зупинили транспортний засіб. Під час спілкування із 24-річним водієм патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння чоловік категорично відмовився в присутності свідків. Також встановили, що жодних документів на право керування автомобілем він не мав.

Тож охоронці порядку склали декілька адміністративних матеріалів, а саме: протокол за ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння особою, що керувала з явними ознаками сп’яніння) КУпАП та постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб, а також поліса обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів) КУпАП

Патрульні водія відсторонили від керування, транспортний засіб евакуювали на арештмайданчик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів