Поділитись:

ЛПЕ хоче взяти овердрафт через здорожчання електроенергії

Середа, 29 червня 2016, 12:23
ЛПЕ хоче взяти овердрафт через здорожчання електроенергії

ЛПЕ хоче взяти овердрафтовий кредит, щоб були резервні кошти, якими можна буде оплатити електроенергію.

Із банком, у якому хочуть брати кредит, вже обговорили всі умови договору. Про це розповів директор ЛПЕ Ігор Грицюк 29 червня під час спільного засідання "земельної" та "бюджетної" комісії Луцькради.

"Чому нам треба мільйон? – бо нам треба щоб був резерв, бо постійно електроенергія дорожчає", – пояснив Ігор Грицюк.

Як пояснив директор, у місяць підприємство заробляє орієнтовно 1 мільйон 200 тисяч гривень, у залежності від місяця і подорожчання електроенергії, адже у різні пори року витрати на електроенергію різна.

"Близько 1 мільйон 200 тисяч гривень ми збираємо в місяць – це в залежності від місяця і подорожчання електроенергії. Адже в різні пори року витрата на електроенергію різна", - сказав Ігор Грицюк.

До того ж стало відомо, що "лізингові" автобуси, які нарешті викупило підприємство у "Богдан-лізинг" хочуть продати. Скільки планують виручити коштів директор ще не знає, лише зробив припущення, що це може бути мільйон гривень. Це дуже здивувало окремих депутатів. Однак депутат Євген Ткачук пояснив, що був на підприємстві і бачив ці автобуси, які знаходяться "у дуже плачевному стані".

"Може організувати аукціон і, можливо, якесь із підприємств їх купить", – запропонував Євген Ткачук.

Директор ЛПЕ пообіцяв провести декілька експертних оцінок. Щоб зрозуміти як найвигідніше для підприємства продати ці автобуси.

Депутати зважили на важкий фінансовий стан підприємства і вирішили, що в порядку виключення підтримають цей проект рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛПЕ ПРОСИТЬ У ДЕПУТАТІВ ДОЗВОЛУ НА ОТРИМАННЯ КРЕДИТУ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ЛПЕ РОЗПОВІЛИ, ЩО ПЛАНУЮТЬ РОБИТИ З "ЛІЗИНГОВИМИ" АВТОБУСАМИ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЦЬКА ФІРМА МОЖЕ "СПИСАТИ" БОРГ ЛПЕ "ЛІЗИНГОВИМИ" АВТОБУСАМИ

Надрукувати
мітки:
коментарів