Поділитись:

Показали, яким був Старий ринок 50 років тому (фото)

Неділя, 09 лютого 2020, 16:45

Центральний ринок майже 50 років тому мав зовсім інші масштаби. 

Про це на своїй сторінці у фейсбук пише депутат Луцької міської ради Андрій Білан.

Депутат додав фото, якому майже пів століття.

"Фото 1970 років. Панорама на замок з усіх ракурсів прекрасна, але нині її ледь помітно через хаос контейнерів ринку. Унікальне фото з власного архіву Slavik Kapys", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо: у ніч на 5 лютого, відповідно до рішення Луцькради, співробітники муніципальної варти за допомогою спецтехніки розпочали демонтаж торговельних споруд. Проте протестувальники перекрили рух спецтехнікиПідприємцям давали час до 3-го лютого самостійно й добровільно демонтувати свої кіоски. І попереджали, якщо вони цього не зроблять, то споруди та конструкції класифікуватимуться як самочинно розміщені, а використання земельної ділянки під ці споруди – як самовільне захоплення землі, що передбачає "кримінал". 

Зранку, 5 лютого, підприємці заблокували роботу міської ради, зірвали засідання виконавчого комітету та перекрили вулицю Богдана Хмельницького, спричинивши траснпортний "колапс".

Зі слів очільниці департаменту муніципальної варти Луцькради Юлії Сиротинської, демонтаж кіосків продовжать таким самим методом і способом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів