Поділитись:

На Волині 18-річний хлопець убив пенсіонерку

Субота, 08 лютого 2020, 20:32

Сьогодні, 8 лютого, до поліції Волині надійшло повідомлення про пожежу в одному із сіл Горохівського району. У будинку після гасіння виявили мертвою з ознаками насильницької смерті 67-річну господиню.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

У ході першочергових слідчих дій поліцейські оперативно встановили, що пенсіонерку вбив її 18-річний односелець. Зловмисник під час розбійного нападу забрав у жертви значну частину грошей. Намагаючись приховати сліди злочину, вбив її та інсценував пожежу.

"Завдяки чітким і злагодженим діям підрозділів поліції області правоохоронці оперативно встановити місце знаходження підозрюваного. Спільно з патрульними поліцейськими його затримали в маршрутному таксі по дорозі до Рівного. Зловмиснику за скоєння особливо тяжкого злочину загрожує, зокрема, довічне ув'язнення",– зазначив начальник Головного управління Національної поліції в області Петро Шпига.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 6 п. 9 ч. 2 ст. 115 та ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України. Мова йде про умисне вбивство з корисливих мотивів скоєне з метою приховати інший злочин, а також розбій.

Зараз вирішується питання про оголошення затриманому підозри в скоєнні умисного вбивства та розбою, обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів