Поділитись:

Лучанина, який постраждав під час вибуху сараю, чекає пересадка шкіри

П'ятниця, 07 лютого 2020, 20:00

У Луцьку в приватному секторі злетіла в повітря господарська будівля біля одного з приватних будинків. Всередині був господар.

Його доправили до опікового відділення, – інформує "Сьогодні".

Власниця сараю Тетяна Смолярчук розповіла, що її тоді вдома не було. Однак чоловіка вона ледь не втратила:

Такий вибух був, що стекла тряслися. Я навіть подумати не могла, що це у нас таке. Я була в шоці, що таке сталося, що мого хліва немає вже. 

Люди зателефонували до рятувальників. Кинулися оглядати руїни, бо думали там, що хтось є. Побоювання виправдалися. З-під завалів надзвичайники дістали 52-річного лучанина.

Постраждалого доправили до опікового відділення міської лікарні. Чоловіка чекають кілька операцій. Але передусім, кажуть медики, пацієнта треба вивести з шокового стану.

"Термічний опік, глибокий опік, в області обличчя і кистей, зараз в даному випадку опіковий шок. Після того як підготуємо рани, то тоді відразу ж буде пересадка шкіри. Це буде через п'ять-шість, можливо, сім днів", – зазначив Роман Трач, завідувач опікового центру Луцької міської клінічної лікарні. 

Тетяна припускає, що злетіти в повітря сарай міг через газові балони, які зберігалися в сараї поруч з консервацією і всяким мотлохом. Серед мотлоху жінка ховала від чоловіка горілку. Той, коли шукав, очевидно, зачепив кран балона, пустивши газ. А випивши горілки, ймовірно, вирішив закурити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів