Поділитись:

Назвали виробника найякісніших автомобілів у світі

Вівторок, 28 червня 2016, 20:35
Назвали виробника найякісніших автомобілів у світі

У 2016 році південнокорейський автомобільний гігант Kia став лідером у рейтингу автогігантів, які випускають найякісніші автомобілі в світі.

Про це говорять дані маркетингової компанії J.D.Power, – повідомляє Autonews.

Відповідний ТОП складався на основі думок 80 тисяч власників автомобілів, які були випущені в 2016 році. Кожного з них опитали про проблеми, з якими вони зіткнулися в процесі експлуатації своєї автівки. Ступінь надійності від американського аналітичного агентства базується на кількості проблем, які були виявлені в 100 автомобілях кожної моделі.

Перше місце в ТОПі найякісніших автомобілів у світі в 2016 році займає концерн Kia. Результат компанії становив всього 83 поломки на 100 автомобілів. В окремих сегментах лідирують автомобілі південнокорейців, такі як Soul і Sportage. Також хороші показники надійності продемонстрували моделі Rio, Forte, а також Sorento.

Друге місце за надійністю серед світових виробників автомобілів зайняла марка Porsche: 84 проблеми на 100 автомобілів.

Першу трійку в рейтингу замкнув ще один південнокорейський автогігант – Hyundai – 92 проблеми на 100 автомобілів. У першу п'ятірку цього ТОПу також увійшли Toyota і BMW (93/100 і 94/100).

Також фахівці J.D.Power and Associates відзначають у своєму звіті, що за минулий рік якість вироблених автомобілів в цілому відчутно зросла, якщо ж говорити про цифри, то вона збільшилася на 6 відсотків у порівнянні до попереднього року.

Надрукувати
мітки:
коментарів