Поділитись:

Розбили бруківкою: поліція взялася за побиті вікна муніципалів у Луцьку

П'ятниця, 07 лютого 2020, 11:33

У ніч на 7 лютого до поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа пошкодили вікна в приміщенні департаменту мунварти Луцькради. 

На місці працювала слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції, – інформує пресслужба поліції.

Попередньо, правоохоронці з’ясували, що зловмисник розбив три віконні шибки й втік із місця події. Ніхто з людей не постраждав. Поліцейські вилучили фрагменти бруківки, якою, ймовірно, було пошкоджено шибки.

З’ясовуються всі обставини цієї події задля належної її правової кваліфікації, встановлення й притягнення осіб, причетних до скоєння цього правопорушення. 

Нагадаємо: у ніч на 5 лютого, відповідно до рішення Луцькради, співробітники муніципальної варти за допомогою спецтехніки розпочали демонтаж торговельних споруд. Проте протестувальники перекрили рух спецтехніки. Підприємцям давали час до 3-го лютого самостійно й добровільно демонтувати свої кіоски. І попереджали, якщо вони цього не зроблять, то споруди та конструкції класифікуватимуться як самочинно розміщені, а використання земельної ділянки під ці споруди – як самовільне захоплення землі, що передбачає "кримінал". 

Зранку, 5 лютого, підприємці заблокували роботу міської ради, зірвали засідання виконавчого комітету та перекрили вулицю Богдана Хмельницького, спричинивши траснпортний "колапс". Після 6 годин "облоги", вони розблокували посадовців міськради та погодилися на зустріч з очільником Волинської ОДА Юрієм Погуляйком 7 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 березня 2024
22 березня 2024
18 березня 2024
13 березня 2024
11 березня 2024
26 лютого 2024
17 лютого 2024