Поділитись:

Новий ринок у Луцьку: відверті зізнання підприємців (відео)

Четвер, 06 лютого 2020, 15:40

Невеличке кафе Ласгара працює на Новому ринку два роки. Сусідів у чоловіка практично немає, однак на кількість відвідувачів він не скаржиться.

На Новому ринку дійсно не гамірно. Вікритих контейнерів не багато, проте кипить робота із встановлення та облаштування територій. 

Не на камеру журналістам зізнаються: ті, хто переїжджає на Новий ринок, стає ворогом номер один для своїх колег. Однак, є й ті, хто не боїться ризикувати  та відкривають свої контейнери на новому місці.

В адміністрації кажуть, що на Новому ринку є всі зручності для покупців. Показують нам велику вбиральню, вона – з опаленням. В одній частині базару можна буде купити продукти, в іншій – продовольчі товари. А ще облаштовують велику парковку. Увагою, кажуть, не обділяють і підприємців зі Старого ринку. Дозволяють перевозити сюди свої контейнери. Місця не бракує. Та й оренда досить вигідна.

Проблеми з доїздом до Нового ринку теж нема: туди вже можна дістатися тролейбусами №1, №2. А також маршрутками №12 та 9, а згодом туди поїде і маршрутка  №10. Всі ФОПи стверджують, що ринок зможе стати чудовим місцем для торгівлі, чистим та зручним для всіх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів