Поділитись:

Підприємці просять муніципалів допомогти їм з’їхати зі Старого ринку (фото)

Вівторок, 04 лютого 2020, 08:40

До департаменту муніципальної варти почали звертатися та скаржитися власники металевих контейнерів, які розташован на ринку «Центральний», з проханням допомогти демонтувати їх власними силами, щоб перевезти їх згодом на «Новий ринок», оскільки у них там вже є укладені договори.

Про це повідомили на сторінці департаменту у фейсбуці. 

Як зазначили муніципали, справа в тому, що частина підприємців відмовляється здійснювати добровільний демонтаж незаконних тимчасових споруд, поводить себе агресивно та своїми діями просто не дає можливості першим вивезти їх добровільно. Зокрема, одній із підприємців навіть не дали можливості зайти до свого ж кіоску, аби забрати з нього особисті речі. На жаль, в результаті дій агресивно налаштованої частини власників тимчасових споруд можуть постраждали і законослухняні підприємці.

Нагадаємо, що задля облаштування території, прилеглої до Луцького замку,  КП «Луцькі ринки» та власників зобов’язано очистити земельну ділянку на ринку «Центральний» від незаконно розміщених на ній тимчасових споруд та конструкцій та забезпечити відновлення порушеного благоустрою, а у разі невиконання демонтаж забезпечити департаменту муніципальної варти.

У понеділок, 3 лютого, частину Старого ринку у Луцьку мали демонтувати. Проте цьому завадили підприємці, які чергували на території всю ніч.  Уздовж торгових точок люди поставили автомобілі. Кажуть, з рішенням Луцькради не згідні і захищатимуть своє майно. 

Нагадаємо: комунальному підприємству “Луцькі ринки” припинили право користування земельною ділянкою, на якій розміщено Центральний ринок. Територію ринку планують звільнити від металевих конструкцій до 3-го лютого, щоб потім провести реконструкцію площі перед замком Любарта. Якщо ж підприємці самостійно цього не зроблять, за демонтаж візьмуться муніципали. 

До слова, вже затвердили склад робочої групи з перенесення ринку "Центральний".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів