Поділитись:

Комедія "Скажене весілля 2" вийшла в прокат у Польщі

Вівторок, 04 лютого 2020, 04:17
Комедія

2 лютого українська комедія “Скажене весілля 2” вийшла у широкий кінотеатральний прокат у Польщі.

Як повідомляє FILM.UA Group, дистриб’ютором фільму стала компанія Eastern European Film Distributors.

“Фільм демонструється мовою оригіналу з польськими субтитрами. Комедія з’явиться у кінотеатрах в містах усієї країни: у Варшаві, Бельсько-Бялій, Бидгощі, Гданську, Гдині, Ґожуві-Велькопольському, Катовицях, Лодзі, Ополі, Познані, Ряшеві, Сосновці, Щецині та Вроцлаві. Польські колеги вже створили сайт проєкту та сторінки в Facebook”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у другій частині комедії одну з головних ролей виконав Томаш Собчак – польський актор театру та кіно, театральний режисер. Томаш знає російську, проте, для зйомок у "Скаженому весіллі 2" йому довелося вивчати українську, аби звучати природно.

"Ми надзвичайно раді представити польським глядачам наш фільм. Польський ринок кіно дуже великий і розвинений, і ми бачимо на ньому неабияке зацікавлення українським кінопродуктом. Вихід в прокат "Скаженого весілля 2" – це гідний результат цієї тенденції, і ми сподіваємося, що глядачі будуть задоволені", – коментує Ігор Сторчак, директор FILM.UA Distribution.

До того ж, польський канал Puls TV придбав права на телевізійну демонстрацію обох частин “Скаженого весілля”. Це безпрецедентний випадок для української індустрії кіно. Телеканали у Польщі вже купували українські серіальні проєкти, проте, повнометражними фільмами зацікавилися вперше.

Нагадаємо, що в український прокат стрічка вийшла 25 грудня 2019 року. За інформацією Film.ua, за перший місяць прокату вона зібрала 41,1 млн грн. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів