Поділитись:

40-річний львів'янин намагався підпалити СІЗО (фото)

Вівторок, 04 лютого 2020, 00:30
40-річний львів'янин намагався підпалити СІЗО (фото)

Вранці у понеділок, 3 лютого, на проспекті Свободи у центрі Львова затримали 40-річного львів'янина, який намагався підпалити брами Львівського СІЗО.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Попередньо відомо, що вранці 3 лютого затриманий підпалив автомобільні шини під брамою Львівського СІЗО та поблизу двох відділів поліції – Галицького відділу на вул. Мартовича та Шевченківського відділу на вул. Академіка Кучера.

"Сьогодні вранці близько 7:30 невідомий на автомобілі під'їхав до брами Львівського СІЗО, що на вул. Данилишина у центрі Львова, кинув під браму автомобільну шину та підпалив її, після чого сів в автомобіль та втік. На місце події викликали пожежників, вогонь загасили. Про цей факт сповістили поліцію", – повідомив речник Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Мирослав Демків.

40-річний львів'янин намагався підпалити СІЗО (фото)

40-річний львів'янин намагався підпалити СІЗО (фото)

Згодом до поліції звернувся сам палій.

"Чоловік, який представився Наполеоном, повідомив, що він зараз перебуває у 88 номері одного з готелів у центральній частині міста. Він розповів, що він здійснив три підпали. Туди ж одразу скерували екіпаж", – розповів командир взводу патрульної поліції Олександр Савицький.

Однак на місці підозрюваного не виявили. Коли патрульні вийшли з готелю, в якому проводили перевірку, побачили автомобіль, який підходив під орієнтування.

Згодом у патрульній поліції повідомили, що водія Mercedes затримали на проспекті Свободи у центрі Львова. При затриманні він поводився неадекватно та агресивно – після зупинки пересів на пасажирське сидіння та закрився в автомобілі, а згодом пересів на заднє сидіння і намагався рушити.

40-річний львів'янин намагався підпалити СІЗО (фото)

Речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська повідомила, що затриманого доправили у Галицький відділ поліції. Поліцейські з'ясували його особу. Це 40-річний мешканець Львова. Поліцейські встановили, що сьогодні вранці цей чоловік підпалив шини на вулицях Мартовича, Академіка Кучера та Данилишина. За цим фактом слідчі Галицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (хуліганство) КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів