Поділитись:

Люди вночі стерегли Старий ринок у Луцьку (фото)

Понеділок, 03 лютого 2020, 08:20
Люди вночі стерегли Старий ринок у Луцьку (фото)

На "Центральному ринку" Луцька у ніч на 3 лютого зібралося близько 300 людей.

Про це розповів Суспільному голова правління ГО "Асоціація захисту прав малого та середнього бізнесу "Бізнес-Волинь" Ігор Дильов. Він каже, що підприємці чергуватимуть тут цілодобово, бо не погоджуються з рішенням депутатів міської ради, які ухвалили демонтувати частину ринку до 3-го лютого. Він говорить, що в понеділок, 3-го лютого, звертатимуться до суду, аби оскаржити це рішення.

Вздовж торгових точок підприємці ринку поставили автомобілі, кажуть, що так захищають своє майно.

Люди вночі стерегли Старий ринок у Луцьку (фото)Люди вночі стерегли Старий ринок у Луцьку (фото)Люди вночі стерегли Старий ринок у Луцьку (фото)Люди вночі стерегли Старий ринок у Луцьку (фото)Люди вночі стерегли Старий ринок у Луцьку (фото)Люди вночі стерегли Старий ринок у Луцьку (фото)

Нагадаємо: комунальному підприємству “Луцькі ринки” припинили право користування земельною ділянкою, на якій розміщено Центральний ринок. Територію ринку планують звільнити від металевих конструкцій до 3-го лютого, щоб потім провести реконструкцію площі перед замком Любарта. Якщо ж підприємці самостійно цього не зроблять, за демонтаж візьмуться муніципали. 

До слова, вже затвердили склад робочої групи з перенесення ринку "Центральний".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024