Поділитись:

Китай спалюватиме тіла померлих від коронавірусу у спецкрематоріях

Понеділок, 03 лютого 2020, 05:21
Китай спалюватиме тіла померлих від коронавірусу у спецкрематоріях

У Китаї тіла пацієнтів, які померли від коронавірусу, будуть кремувати неподалік від місця їхньої смерті. Похоронні обряди і прощальні церемонії – заборонені.


Відповідну директиву випустили спільно канцелярії Державного комітету у справах охорони здоров'я КНР, Міністерства цивільної адміністрації і Міністерства громадської безпеки, – повідомляє Укрінформ з посиланням на Сіньхуа.

"Ритуальні бюро повинні відправляти спеціальний персонал і транспортні засоби для перевезення тіл відповідно до встановленого маршруту, а тіла повинні бути спалені за допомогою кремації у спеціально відведених крематоріях", – йдеться у директиві.

Водночас, згідно з директивою, кремація тіл пацієнтів, що померли від коронавірусу нового типу, повинна проводитися неподалік від місця їх смерті, а похоронні ритуали, як-от прощальна церемонія, заборонені.

Наголошується, що залишки інфікованих пацієнтів не повинні перевозитися між різними адміністративними одиницями провінційного рівня і не повинні зберігатися шляхом поховання або іншими способами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів