Поділитись:

Фірмі, яка коситиме газони в Луцьку, готові заплатити 12,5 мільйонів

Субота, 01 лютого 2020, 23:11
Фірмі, яка коситиме газони в Луцьку, готові заплатити 12,5 мільйонів

Департамент житлово-комунального господарства Луцької міськради оголосив відкриті торги з визначення надавача послуг з озеленення територій та утримання зелених насаджень.

Про це йдеться на сайті системи публічних закупівель «Prozorro».

За послуги з косіння газонів, стрижки кущів, вирізування самонасіву на території міста протягом 2020 року департамент ЖКГ Луцькради готовий заплатити 12 488 000 гривень. Тендерні пропозиції приймають до 2 березня, аукціон розпочнеться 7 квітня. 

Переможець аукціону зобов'язується виконувати такі види робіт: викошування газонів мотозасобами та згрібання трави із навантаженням та вивезенням біомаси, формувальна стрижка живих огорож за заданою формою з землі з подальшим згрібанням зрізаних гілок, навантаження та перевезення зрізаних/зістрижених гілок, видалення самонасіву і порослі кущів м’яколистяних порід дерево-чагарникової рослинності та їх збирання з подальшим навантаженням-розвантаженням біомаси для подальшої утилізації чи захоронення тощо.

Перелік об’єктів благоустрою (вулиці, бульвари, майдани  інші площі загального користування) та площа косіння газонів і стрижки кущів замовник надасть на стадії укладання договірної ціни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024