Поділитись:

У Києві рибалки виловили людську голову в пакеті (фото)

Неділя, 02 лютого 2020, 00:30
У Києві рибалки виловили людську голову в пакеті (фото)

У Києві рибалки виловили голову чоловіка в пакеті, поліцейські встановлюють обставини його смерті. Як повідомляється, за цим фактом розпочато кримінальне провадження.

Подія сталася поблизу затоки «Собаче гирло» в Оболонському районі столиці, повідомляє пресслужба Нацполіції Києва.

Близько 14-ї години на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що двоє рибалок виловили пакет, у якому знаходилась голова чоловіка. На місце негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та Оболонського управлінь поліції, судово-медичний експерт та рятувальники. 

Правоохоронці проводять першочергові слідчі дії та встановлюють особу і проводять пошуки тіла загиблого. Кінологами обстежено берегову зону річки Дніпро, а також водолазами та працівниками річкової поліції обстежено акваторію затоки. Попередньо встановлено, що це чоловік, віком близько 60-70 років.

У Києві рибалки виловили людську голову в пакеті (фото)

За цим фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці проводять першочергові слідчі та розшукові дії, аби встановити обставини, а також осіб, причетних до смерті чоловіка. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00